Bezoek aan het Arboretum te Rotterdam-Kralingen

Klik op een foto links om deze te vergroten; klik daarna op een volgende foto, of klik op een grote foto om alles weer te verkleinen
tip: als de kleine foto's verborgen raken onder de grote foto. maak dan het venster van je browser lager (of breder)
of klik hier om de pagina groter weer te geven

In het kader van de zomeractiviteiten 2007 werd op 8 augustus een rondleiding gehouden in de bomentuin ''Trompenburg'' te Rotterdam. De heren Van der Meijde en Westerduin hadden tevens vervoer georganiseerd.

Het Aboretum is een samenvoeging van drie buitenplaatsen. en bevat een groot aantal struiken, planten en zeer oude bomen. Vooral de hosta's (groteblarenplanten) vallen op door de uitgebreide verzameling.

Onze groep werd in twee delen gesplitst en werd begeleid door kundige en enthousiaste gidsen. Ook het bezoek aan de plantenkas was zeer de moeite waard. Er bevinden zich daar honderden cactussen waaronder een aantal schitterende exemplaren.

Na de wandeling was er nog gelegenheid voor het nuttigen van koffie of thee.
Loe Verwoerdfoto's gemaakt door Hugo Verwoerd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright voor de hele site: internetwerkgroep Protestantse Gemeente Hoogvliet. Bij foto's staat -indien bekend- wie de maker of copyrighthouder is. Voor de inhoud van sites waarnaar verwezen wordt (door links of anderszins) kunnen wij uiteraard geen verantwoordelijkheid nemen. Mocht U op deze site materiaal aantreffen waarvan U het copyright heeft, wilt U zich dan in verbinding stellen met de webbeheerder