foto: Boukje Beerda

Op deze pagina verzamel ik wat ik zelf wil melden via dit medium.

Soms zal ik op een kring afspreken dat hier iets te vinden is. De ene avond leent zich hiervoor beter dan een andere, dat zeg ik er bij.

Soms zal ik een preek publiceren wanneer daarom gevraagd wordt.

Gemakshalve plaats ik hier wellicht enkele roosters en dergelijke, die ik vaak juist dan nodig heb wanneer ik ze niet binnen handbereik heb. Wat niet privacygevoelig is zal hier een plek krijgen.

En wat te denken van de meditaties op de fiets? (Fietsitatie? Nee, dat woord is te erg.) Gewoon, wat stukjes rond mijn individuele liefhebberij: geregeld ongeveer een uur hardfietsen en opschrijven wat daarbij naar boven komt. Tenminste, die enkele keer dat ik zoveel over heb dat er nog iets naar boven komt, want meestal rij ik me wel een beetje leeg in dat uur voor mijn eerste bezoekje. En daar doe ik het ook voor. Maar soms...

En soms wil ik bepaalde bronnen beschikbaar maken voor de hele kerkenraad. Voor mail kan zoiets wel eens te groot zijn. In dat geval zal ik het juiste adres wel via de mail bekendmaken.

ds Robert Wilschut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright voor de hele site: internetwerkgroep Protestantse Gemeente Hoogvliet. Bij foto's staat -indien bekend- wie de maker of copyrighthouder is. Voor de inhoud van sites waarnaar verwezen wordt (door links of anderszins) kunnen wij uiteraard geen verantwoordelijkheid nemen. Mocht U op deze site materiaal aantreffen waarvan U het copyright heeft, wilt U zich dan in verbinding stellen met de webbeheerder