FIETSTOCHT 2009

fotoverslag

Na een mooie kerkdienst werden we in de Aanbouw ontvangen met koffie en wat lekkers erbij. Na een praatje en enkele mededelingen vertrokken we per groep voor de eerste "etappe" die richting brug ging naar Spijkenisse over de Maasboulevard op weg naar het pontje en zo arriveerden we in Nieuw-Beijerland.
Bij tennisvereniging "de Molen" hebben we ons lunchpakket genuttigd, dat smaakte prima, we hadden best trek gekregen zeker nadat we toch al ettelijke kilometers weg hadden getrapt. We fietsten richting Piershil en Goudswaard waar we enkele spelletjes hebben gespeeld naast het haventje van Goudswaard,o.a. de rollatorrace scoorde goed alsmede een balspel.
Na het drinken van het produkt van de koe [melk] en het eten van hollands glorie [appel] stapten we weer op ons stalen ros richting Nieuw-Beijerland en lieten we ons weer met de pont overzetten. Dat was wel lekker hoor, kon een en ander weer een beetje luchten na weer een aantal kilometers gefietst te hebben!
Na Hekelingen gingen we richting Spijkenisse, brug weer over naar de vertrouwde Aanbouw waar limonade en een biertje heel welkom was. Onderweg waren er loten verkocht, dus onder het genot van bovenstaande drankjes was de verloting, waaronder leuke prijzen.
De magen begonnen te knorren [herrie hoor], dus werd het tijd om naar de Chinees te gaan waar we heerlijk hebben gegeten. Na afloop viel het toch wel tegen om weer op je zadel te zitten - het zitvlees protesteerde even, maar eenmaal thuis was dat weer vlug vergeten. Wat bleef is de herinnering aan een prachtige dag, lekker fietsweer, weinig wind.
Alle lof voor de fietscommissie die nog jaren door mag en kan gaan zulke mooie tochten te organiseren. We hebben genoten!

Heel veel dank en een hartelijke groet van Nel Dalm.

Copyright voor de hele site: internetwerkgroep Protestantse Gemeente Hoogvliet. Bij foto's staat -indien bekend- wie de maker of copyrighthouder is. Voor de inhoud van sites waarnaar verwezen wordt (door links of anderszins) kunnen wij uiteraard geen verantwoordelijkheid nemen. Mocht U op deze site materiaal aantreffen waarvan U het copyright heeft, wilt U zich dan in verbinding stellen met de webbeheerder