We hoorden er enkele maanden eerder van: Arja zou stoppen met haar werkvoor het Diaconaal Trefpunt in Hoogvliet.

Enerzijds kwam dit als een verrassing. Alles ging toch goed? Aan de andere kant was het ok niet raar: bijna 18 jaar is Arja aan het Trefpunt verbonden geweest. Een goede tijd, zowel voor haar als voor de vele inwoners van Hoogvliet met wie zij te maken heeft gehad of die grotere of kleinere vruchten plukten van haar werk.

De receptie in de Aanbouw liet een breed spectrum zien aan mensen voor wie en met wie Arja heeft gewerkt. In de kerkdienst de zondag daarop werd stilgestaan bij de betekenis van Arja en van het werk in het Trefpunt.

Het is wel een beetje vreemd hoor, (Protestants) Hoogvliet zonder Trefpunt. Nu zullen we dat als gemeente meer zelf invuling moeten gaan geven.

Een fotoverslag van de receptie in de Aanbouw staat hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright voor de hele site: internetwerkgroep Protestantse Gemeente Hoogvliet. Bij foto's staat -indien bekend- wie de maker of copyrighthouder is. Voor de inhoud van sites waarnaar verwezen wordt (door links of anderszins) kunnen wij uiteraard geen verantwoordelijkheid nemen. Mocht U op deze site materiaal aantreffen waarvan U het copyright heeft, wilt U zich dan in verbinding stellen met de webbeheerder