Tijdens de openluchtdienst van zondag 21 september genoten we van heerlijk weer: meerdere kerkgangers meldden de volgende dag verschijnselen van verbranding - al waren dat hoofdzakelijk mannen met een hoeveelheid hoofdhaar die kennelijk onvoldoende bescherming heeft geboden.

Dankzij de medewerking van Combo Eljakim en de muziekvereniging DES was er sprake van een sprankelende viering van hoge kwaliteit. Doordat er ook kerkbestuurders (ambtsdragers) werden geinstalleerd duurde alles wel langer dan we gewend zijn, maar dat kon de beleving niet in de weg staan.

Na de dienst was er soep met broodjes en werden de activiteiten van het komende seizoen gepresenteerd. Dit kwam niet helemaal tot zijn recht, maar we weten waarschijnlijk wel hoe we dat volgend jaar beter kunnen doen.

Een uitgebreid fotoverslag vindt u hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright voor de hele site: internetwerkgroep Protestantse Gemeente Hoogvliet. Bij foto's staat -indien bekend- wie de maker of copyrighthouder is. Voor de inhoud van sites waarnaar verwezen wordt (door links of anderszins) kunnen wij uiteraard geen verantwoordelijkheid nemen. Mocht U op deze site materiaal aantreffen waarvan U het copyright heeft, wilt U zich dan in verbinding stellen met de webbeheerder