Waar kun je beter terecht dan in een kerk voor de juiste sfeer van Kerst? Natuurlijk, je kunt naar Londen gaan of op de wintersport, maar nergens is het zo goed als op onze Kerstmarkt.
Behalve dat er de nodige zaken als vruchten van huisvlijt te koop werden aangeboden was er de tweedehandskraam (met spullen die voor de maandelijkse rommelmarkt iets te sterk met Kerst verbonden zijn) en was er genoeg te eten en te drinken.
Ook de verloting bracht aardig wat geld op, zodat uiteindelijk een bedrag van ongeveer 1400 euro kon worden overgemaakt naar de diakonie.

Foto's zijn hier te vinden.


In 2006 werd de eerste kerstmarkt georganiseerd in een reeks die tot op vandaag doorgaat. De foto's lijken meestal wel wat op elkaar, zodat we die niet elk jaar weer plaatsen ...
Copyright voor de hele site: internetwerkgroep Protestantse Gemeente Hoogvliet. Bij foto's staat -indien bekend- wie de maker of copyrighthouder is. Voor de inhoud van sites waarnaar verwezen wordt (door links of anderszins) kunnen wij uiteraard geen verantwoordelijkheid nemen. Mocht U op deze site materiaal aantreffen waarvan U het copyright heeft, wilt U zich dan in verbinding stellen met de webbeheerder