Dorpskerkkoor 35 jaar


Op zondag 25 mei vierde het Dorpskerkkoor zijn 35-jarig bestaan. Op 18 juni 1973 werd het koor opgericht, dat het jubileum iets te vroeg gevierd wordt heeft alles te maken met de vakantietijd - we willen iedereen de kans geven om aanwezig te zijn.
Het was een mooie viering, waarbij goed te merken was dat het koor recent groter geworden is doordat leden van het opgeheven kerkkoor De Bron naar het Dorpskerkkoor zijn overgegaan. Dankzij intensief instuderen was niet alleen het volume groter, maar werd er een reeks prachtige uitvoeringen neergezet. Ook de samenzang met de gemeente klonk prima.
Een fotoverslag vindt u hier.

foto's Robert Wilschut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright voor de hele site: internetwerkgroep Protestantse Gemeente Hoogvliet. Bij foto's staat -indien bekend- wie de maker of copyrighthouder is. Voor de inhoud van sites waarnaar verwezen wordt (door links of anderszins) kunnen wij uiteraard geen verantwoordelijkheid nemen. Mocht U op deze site materiaal aantreffen waarvan U het copyright heeft, wilt U zich dan in verbinding stellen met de webbeheerder